U bent nu hier:  home > voedingsadvies

Voedingsadvies

Goede voeding helpt om gezond en fit te blijven. Bij darmklachten, eczeem, allergie, voedselovergevoeligheid, afvallen e.d. is de spiertest uitermate geschikt om voeding te testen. Met behulp van deze test kan worden vastgesteld of het voedsel dat je neemt positief of negatief voor je is. Het is mogelijk om ieder voedingsmiddel apart te testen, maar ook om bijvoorbeeld het ontbijt, middag- en/of avondeten of een dieet samen te stellen. Ook kan worden getest of je voldoende mineralen en vitamines binnen krijgt. 

Op deze wijze kan ook worden getest of je (baby, kind) allergisch bent (is) voor bepaalde (fles-of baby)voeding, bijvoorbeeld voor koemelk of kleur- en/of smaakstoffen, etc.. De spiertest kan bij baby’s, kinderen en volwassenen effectief en eenvoudig worden toegepast. Meer informatie over de spiertest vind je op deze site onder het kopje “Totaal Balans”, en dan “Methode” en “Spiertest”. 

Ik vraag voor een persoonlijk voedingsadvies € 50,00 (incl. 21% btw). De vitamines en andere middelen die je mogelijk in moet nemen zijn voor eigen rekening. Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering? Dan wordt het natuurgeneeskundig consult veelal geheel of gedeeltelijk door de ziektekostenverzekeraar vergoed, omdat ik lid ben van de (beroeps) Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze. Kijk even naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. 

Indien je dat prettiger vindt, kan ik de voeding thuis bij je komen testen. Voor een huisbezoek vraag ik naast het consult in overleg een vergoeding van de reiskosten. Je kunt voor informatie of om een afspraak te maken mij bellen (06 - 506 528 16) of mailen met behulp van het contactformulier onder het kopje “Contact” op deze site of door te mailen naar info@detaalvanhetlichaam.nl.