Over mij

Als natuurgeneeskundig therapeut ga ik uit van de gehele mens. Alles in ons lichaam hangt met elkaar samen en is verbonden met de energielichamen in en om ons heen. De chakra’s en aura spelen een belangrijke rol. Met behulp van de spiertest krijgt de cliĆ«nt inzicht in zijn klacht(en). Er is geen sprake van symptoombestrijding maar de onderliggende oorzaak wordt blootgelegd. Dat kan een allergie voor een bepaald E-nummer in de voeding zijn of een emotie die op een orgaan rust. Denk maar aan: een last op je schouders dragen of iets op je lever hebben. Met behulp van homeopathische middelen, stenen, kruiden, bloesemremedies, celzouten, vitamines e/of symbolen kan de balans worden hersteld.

Ik heb ruime ervaring met volwassenen, kinderen en baby’s en met verschillende klachten, zoals migraine, vermoeidheid, overactiviteit, angst, spierklachten, eczeem, slecht slapen, allergie, overgewicht.

Daarnaast heb ik ervaring met voeding. Met behulp van de spiertest kan ik testen welke voeding goed voor u is en een toegevoegde waarde heeft. Het is mogelijk om maaltijden samen te stellen door verschillende voedingsmiddelen te testen. Hierdoor is het mogelijk om de voeding specifiek op u af te stemmen, want ieder mens is uniek.